Här finns länkar till sidor, mest om bilar, men även till andra nyttiga grejjer.

NY - OFI Engineering-- Nästan lite väl seriöst Volvobygge!

NY - Hilmersson Racing-- Ännu ett otroligt seriöst bygge. Opel manta, men innehåller även roliga båtprojekt.

NY - Lazzats projektfprum -- Mycket aktivt och bra projektforum. Roliga byggen

NY - Ajdéns Garage-- Austin Healy Sprite som gör att man tappar hakan! Att man kan åstakomma detta som vetgirig amatör inger hopp om framtiden. Finns även på Lazzat´s projektforum.

Bad Communication-- Skitbra SKA-band från Norrköping som jag var stolt medlem och trombonist i!

Daniel Segerströms hemsida-- Denna länk är DÖD. Håller den kvar för att hedra Dannes hemsida av nostaligiska skäl. Detta var en riktig höjdare som nu tyvärr verkar vara förlorad för kommande generationer. Det är verkligen synd. RIP.

Erik Wahlströms hemsida-- Studiekamrat under norrköpingstiden.

Hej Bilist!- - "Våra fetarslade motorjournalister visar hur du själv kan laga bilen och på det sättet spara flera tusen kronor". Jag vad säger man? Riktigt tröga killar detta, roligt och skoj! Men ta inte deras lagningstips på allvar!

Henrik Karlssons hemsida - Riktigt trevlig sida! Läs och lär om många och skojjiga händelser, reparationer, trimmning och ombyggnader på Saab turbon. Helrätt inrikting på Saab 900, men Henke är heller inte killen som backar ur för att köra skiten ur en rostig 240 på en åker! Här har jag hämtat nästan all inspiration till att sätta igång med min 900. .+*GULD*+.

How Stuff Works-- Hur allt funkar. Här finns det mesta förklarat med text, animationer och bilder, mycket bra sida!

Saabklubben - Äldre Saabar, allt fram till och med 99:an! Bra forum där man kan läsa gamla eller nya rallyhistorier, trimtips till sin tvåtaktare eller V4, leta reservdelar mm.

Saab Turbo Club of Sweden-- Finfint forum om man vill få hjälp med i princip vad som helst om sin Saab.

Saivis Andersson-- En 900 Turbo -83 trimmas, blandat med fiskebilder, folkrace och skoterturer.

Sportbilen.se-- Sammanställning av det senaste klickvärda innom bilvärlden.

Turbo Performance Club-- Okej då! För att Kaliz och andra Volvoåkare ska bli glada och nöjda så slänger jag även upp länken till denna sida. Mycket Volvo blir det, bara Volvo faktiskt, men de är ju bilar de med! Finfint forum, mycket trimning.

Till startsidan -nytt fönster!