Här kommer lite info om vem jag är!

Jag heter David Vestgöte, fyller 28 år den 17 mars i år och bor i Södertäl-yeah! Ursprungligen uppfödd och uppväxt i Målilla i Småland tillsammans med min tvillingbror Karl och lillebrorsan Nils. Till Södertälje flyttade jag när jag började mitt första ingenjörsjobb som provningsingenjör och testutvecklare i en drivlineprovcell på Scania.
Tidigare har jag bott -med stor förtjusning- i Norrköping där jag studerade till högskoleingenjör inom Data- & Elektroteknik vid Linköpings Universitet med början 1999. Examensbeviset bärgade jag 2004 och jobbade efter det drygt ett år hos PEMA Arbetskraft som är ett bemanningsföretag med inriktning mot industri och lagerjobb. Jobbsituationen för ingenjörer runt år 2004 var läskigt dålig och industriarbete passade mig utmärkt istället för att slita med jobbansökningar som ändå skulle resultera i avslag. Så på Scania har jag nu varit i drygt 2 år och trivs jättebra!

Jag har förutom mitt motorintresse också varit trombonist i diverse brassorkestrar, musikkårer och under studietiden varit med i Norrköpings studentorkester samt ett SKA- och reggaeband. Tyvärr är det länge sedan jag spelade, det går helt enkelt inte att hinna med för många hobbies!
SKA-bandet heter / hette Bad Communication och hemsida finns / fanns en gång på www.badcommunication.com.


Uppdatering med bild kommer! Måste ju prioritera uppdatering av projektbilens sidor...

Till startsidan -nytt fönster!