Saaben

 

NYTT: Bilen är numera såld (den 22:a april) till Henrik! Henrik är trumpetare både i bandet och orkestern jag är med i, så jag lär väl se den igen nån gång anar jag! Priset blev humana 3500:- nybesiktigad och klar, räknar man lite på det så blir det en 1000-lapp back ungefär. Men det var också värt en hel del att bli av med den, en bil räcker om man är student... Fast lite synd var det kanske, den hade blivit så lagom go och trevlig! Å andra sidan blir det mer tid och pengar över till min röda bil istället!

Denna bil skänktes av de snälla föräldrarna till Karl (min tvillingbror) och mig när de köpte en nyare. Tyvärr medföljde lite grann rost. Den var "rätt" kexig i dörrarna.

Karl och jag åkte med bilen tillsammans nått år. Den strulade lite då och då, och avgasröret trillade av, lagades under en trevlig helg hos min syssling Basse i Jönköping men trillade av igen osv.. Sen när försäkringspremien ökade från ursprungliga 2000 per år till otrevliga 6500 / år, så var det inte riktigt roligt längre. Så sen dess har den blivit stående obesiktigad och med en del småfel som inte har varit så lätta att laga utan rätt utrustning. MEN. En svets införskaffades julen 2002, så nu attan!

Projekt:

2004-04-30: Småfix

2003-08-24: Rostlagning

 

 

Till startsidan -nytt fönster!