051028: Ny projektbil inhandlad!
De gamla T8:an har som ni säkert redan vet avslutat sin karriär som projektbil och jag började nu bli desperat efter en ny och i torsdags förra veckan slog jag till! 50 mil senare och en resa tur och retur till Skövde rikare tillsammans med Karl, "Beffe" och Beffes flickvän Anna, hade jag en bättre bil att bygga vidare på!

900 T8 såklart, silvergrå 5-dörrars. Denna av 1988 års modell, det fina är att detta är en -88a och till skillnad från en -88b har en "a" ingen katalysator men fortfarande de klart bättre bromsarna som kom med 88 års modell! Bästa modellen =)

Denna sidan kommer få lite bättre struktur så småningom, men nu lite bilder såklart!

Mycket välbevarad i underredet, mycket tack vare endast 10900 mil. Nästan helt fri från rost, bara nått litet ställe. Två av dörrarna har tyvärr rätt mycket rost, men det ska åtgärdas. Dock har den automatlåda! Men även den skall åtgärdas... ersättas alltså, med en 4-växlad starkare låda.

Inredningen är härligt röd, mycket mysig.

Just nu står den parkerad i garaget hos mormor, under utredning varför det knackar om kamaxeln. Kan vara kamkedjan som börjar bli dålig, ventilspelet är uppmätt och ligger ungefär på toleranserna så det borde inte vara det.

Uppdaterar igen när det har hänt lite mer!