Utseende

Inget neon, inga "ögonlock", inget tribalmönster och inga aluminiumvingar. Bara så ni vet.
Här kommer nog även annat utseenderelaterat hamna, som t.ex extra mätare och sådant.

2006-05-28
Jag har alltid tyckt att den gamla trubbiga fronten på bilarna före -87 är klart fränast. Kanske inte snyggast, men klart tuffast. Så istället för en Face lift, blir det nu en Face dump!
Lysen och blinkers är införskaffade sedan länge, fronspoilern köpte jag av TurboAnde på STCS och nu när jag var och handlade delar i Svartå utanför Örebro handlade jag resterande delar. Stötfångare fram och bak och plasten på skärmarna. Saknas gör endast själva grillen, men det har jag en på G, jag har bara inte hämtat den ännu.

Juste reg.nummer på den stötfångaren!
Steg ett är att snygga till spoilern, färgen har släppt på den. Jag slipade ner små mycket jag kunde med sandpapper och lackade den sen med svart spoilerfärg.

Resultatet blev klart godkänt, lite lite bubbligt där den gamla färgen hade blivit väldigt tunn. Men men, det ser hyggligt fräscht ut och det blir ju ingen utställningsbil.
Provmontering:

Det här kommer bli bra!

2006-08-22
Kromgrill införskaffat. Fett. Saknas gör dock SAAB-emblemet i mitten på nosen, ska plocka ett sånt så snart jag få tillfälle.

2007-09-27
Laddtrycksmätare placerad mitt uppe på instrumentpanelen. Radio och MegaSquirtpanelen tar all plats och jag ville ha en placering där passagerare också kan studera den lilla magiska nålens inverkan på motorsången... =)
Röret till den (bockat bromsrör) ska kläs med svart kabelslang och även innehålla matning till belysningen i mätaren.